25 iulie 2009

Cat costa un pret in .ro?


Omg, omg, omg, omg! Sa-nteleg ca Tolo este intr-atat de prins in ultimul timp in meandrele concretului si-n sinergia faptelor comise de Ridzi incat nu mai are timp sa dea un BT pe-un articol? Ca altfel nu-mi explic tampenia din ditamai titlul. Nu stiu cat o costa un pret in .ro, dar sper din tot sufletul sa nu-i coste la imagine pe cei de la gsp. Nu de alta, da' mie trustu' Intact imi e simpatic rau. Pe bune.
Adica, din afara imi place ce vad: o gasca de jurnalisti foarte buni. Din interior... ma abtin, ca nu stiu prea multe, da' stim ce se intampla prin ograda altora si ne imaginam ca tre' sa fie cam la fel. Deh, ce ti-e si cu criza asta.

4 comentarii:

  1. Probabil era obosit de atita blogareala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil. Si eu cred la fel, ca despre oboseala este vorba. Sau neatentie. In orice caz, prin Intact sunt destui profesionisti, asta nu inseamna ca nu mai au si scapari. Oameni suntem cu totii.
    Multam frumos de vizita si de coment.

    RăspundețiȘtergere
  3. oamenii de la GSP au scris pe intelesul cititorilor care se duc la stadion !

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebarea este: unde era Tolo? Cum de i-a scapat lui asemenea tampenie, ca Tolo, orice-ai spune, e baiat dastept. Eu asa-l consider.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.