19 septembrie 2009

Laudă-mă gură!

Ştiţi Pasajul Unirii, ăla de a fost renovat de curând. Ce să zic, arată bine. Afişajul de la intrarea în pasaj l-aţi observat? E de mare angajament. Display-ul se schimbă de vreo 4 sau 5 ori ca să ne anunţe, printre altele:

1. unde ne aflăm2. cine a fost "capul răutăţilor"3. şi... încă o chestie care unora li se pare relevantă întrucât, nu-i aşa, e cam fără precedent la Românica4 comentarii:

 1. Eu as prefera ca toate lucrarile sa fie realizate inainte de termen , si nici nu asbaga in seama diverse pancarde de genul " aici sunt banii dumneavoastra " !

  RăspundețiȘtergere
 2. @ oana anghel: care pasaj de la unirea...?!

  RăspundețiȘtergere
 3. Deci... in Pasajul Unirii, Prof.Dr. Sorin Oprescu a infaptuit o finalizare precoce. Si simtea nevoia sa scrie despre asta pe panou. Brava bai Oprescule!

  RăspundețiȘtergere
 4. @misu
  pasajul pe unde trec masinile, cel care incepe in fata magazinului cocor. in poze se vede, de altfel, magazinul cocor.

  @pamflezistul
  pai cum sa nu-si strige in gura mare realizarile daca astea se intampla extrem de rar spre deloc? iti dai seama ce catastrofa ar fi fost sa nu fi stiut poporu' votant ca oprescu poate fi mai precoce decat oricare alt mancator de bani publici? daca exista o sansa, cat de mica, sa obtina voturi, fii sigur ca n-o va rata niciunul dintre mancatorii astia de gogosi, pusi in functii ca sa faca nimic.
  mie mi se pare geniala nevoia de a-si trece titulatura completa - primar prof. dr. sorin oprescu. asta imi aduce aminte de crucile din cimitire. pe bune :))

  RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.