20 aprilie 2011

Profilul candidatului ideal...

...în viziunea angajatorului incult



"Persoană energetică", cum ar veni care să producă energie? Io aş fi vrut să ştiu dacă au nevoie de un om care să producă energie electrică, sau de unul care să producă din aia eoliană, sau solară.
La aia electrică mă pricep binişor. Io curentez când sunt foarte stresată şi supărată, adică atunci când îs încărcată cu energie negativă, cum se zice :). Pe bune, fără mişto. Deci aş corespunde întrucâtva profilului candidatului ideal, schiţat de nenii ăştia de la compania lu' fish.
Băi frate, deci angajatorii ăştia sunt de-o rigurozitate ceva de speriat. Mă gândesc cu groază la momentul în care le-o veni ideea să angajeze femei bionice sau ceva de genu'.

3 comentarii:

  1. Vad ca de prezenta agreabila nu scrisasi nimic !
    In viziunea unor astfel de ciumpalaci, prezenta agreabila inseamna sa fii o combinatie intre Nicoleta Luciu si blonda lui Bote, altoita cu Daniela Crudu .

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am zis nimic de prezenta agreabila ca nu mi s-a parut relevant. conditia asta apare cam la 90% dintre angajatori. si da, combinatia ideala e fix aia pe care-ai observat-o tu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Profilul candidatului ideal în 2013 vânat de cei mai mulţi angajatori este sclavul care nu cere salariu munceste nonstop fara contract de munca

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.