29 ianuarie 2009

Ce-i mai preocupa pe romani

Discutie, azi, in 102, intre doua doamne care nu se cunosteau. Discutia a inceput cam prin fata hotelului Rin Grand si s-a terminat pana sa ajunga autobuzul in fata la Carrefour. Doamna mai tanara ii zice fiica-sii: "Uite, aici s-a filmat telenovela cu tiganii." Doamna mai in varsta intra si ea in vorba: "Da, da. Asa-i ca aici?" Tanara: "Va uitati la film?" Batrana: "Pai da ce sa facem altceva? Afara e urat, n-ai unde iesi, stai si te uiti la televizor." Tanara: "Asa e. Decat sa te uiti la Magda..." Batrana: "Lasa ca si Magda e buna. Magda ce are? Ce, te mananca Magda?" Tanara: "Nu, da' prea..." Batrana: "Niciun prea. Apare si ea la televizor, scoate si ea un ban." Tanara: "Da, da' prea..." Batrana: "Lasa ca nici rusu' n-are vreun Dumnezeu." Tanara: "Nu stie nimeni ce-a fost intre ei." Io am coborat, da' mi-a ramas gandul la discutia celor doua femei. Uite cu ce se mai amagesc romanii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.