16 septembrie 2009

Inteligenţa românului stă... pe gard

Adică aici





Nu se vede prea bine despre ce este vorba? Nu face nimic. Se rezolvă cu un zoom.




Cartier Berceni, Şoseaua Olteniţei, în faţa unui bloc, miercuri, 16 septembrie.
Recunosc că, iniţial, m-am gândit la un titlu de genul "Inteligenţa bărbaţilor stă... pe gard". Dar m-am răzgândit la timp, din două motive: în primul rând, pt că oricum sunt "acuzată", cel puţin o dată pe zi, că sufăr de misandrie (lucru la care, de ceva vreme, nu mai ridic nicio obiecţie :))) şi, în al doilea rând, pt că nu am nicio certitudine că obiectu' a fost agăţat pe gard de un mascul. Autorul poate fi la fel de bine şi o femelă. Fauna din România nu e numai de genu' masculin.
Prea multe comentarii nu am de ce să fac. Regret doar, o dată în plus, faptul că respir acelaşi aer cu animalele cu două picioare.
Şi în final îmi cer mii de scuze pt scârba pe care v-am cauzat-o.

5 comentarii:

  1. Eu cred ca dimpotriva , asta este un prim pas spre civilizatie !
    Cetatenii au aratat ca au niste notiuni minime de educatie sexuala , ceea ce ar trebui sa ne bucure !

    RăspundețiȘtergere
  2. banuiesc ca tu esti un optimist incurabil, care vede exclusiv partea plina a paharului. odata, si eu eram la fel, pana cand mi-am dat seama ca cel mai rau lucru care mi s-a intamplat in viata asta a fost ca m-am nascut roman.
    cand ma gandesc ca idiotul care si-a agatat ustensilele folosite de gard o sa aiba copii intr-o buna zi, copii care, inevitabil, ii vor semana, imi vine sa ma sinucid. si nu spun vorbe mari.
    cat despre minimele notiuni de educatie sexuala, sunt convinsa ca sunt foarte multi care au asa ceva si nu mai simt nevoia sa faca astfel de demonstratii. n-am vazut pe nimeni pana acum sa-si expuna hartia igienica folosita doar pt a demonstra ca s-a civilizat si ca a depasit faza de frunze de porumb.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai stergerea la fund cu hartie igienica face parte din prima treapta spre civilizatie , iar folosirea prezervativului din a treia treapta sau a doua , dupa cum a evoluat fiecare . ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. As dori sa te corectez,nu doar romanii sunt asa...Eu stau in Italia de mai bine de un an.Acum ceva timp,plimbandu-ma intr-un parc(frecventat in mare parte de copii),nu am vazut doar unul...ci mai multe...
    Dar da...e intradevar scarbos...Si persoana ce l-a pus acolo da dovada de lipsa celor 7 ani de acasa si a bunului simt...

    RăspundețiȘtergere
  5. @littlecaty
    bine ai venit pe blogul meu. stii sigur ca nu a fost opera vreunui roman? ca din pacate sunt o gramada de romani de calitate indoielnica in italia. sincer, eu prefer sa cred ca gestul a fost facut de vreun romanas de-al nostru, parca n-as vrea sa-mi schimb parerea despre italieni. desi, probabil nici prin afara nu exista paduri fara uscaturi.
    multumesc pt vizita si coment. te mai astept cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.