19 mai 2009

Piedone rullez



Imi place Piedone. Sectoru' 4 infloreste sub Piedone. La propriu. Fiecare intersectie, ca-i mai mare sau mai mica, are parculetu' ei, gazonu' ei, pomisorii ei, ursuletu' ei, calescuta ei, palmierii ei, bancutele ei, pietricelele ei. E frumos, ce mai.
Ar mai fi cateva probleme de rezolvat de catre administratia de sector, ca de ex, Autovitu', care, duminica, imi mananca sanatatea din cauza masinilor parcate peste tot (pe trotuare, in statiile de autobuz, pe refugiu sau, mai nou, pe suprafata ocupata odinioara de multe sere, ocupata acum de mai putine sere, ca sa "aive" si masinile unde sa adasteze pan' se hotaraste cumparatoru', care cumparator, nush cum se face, da' numa' d-ala minoritar se nimereste sa fie), sau semaforu' din imagine care bine ar fi sa fie indreptat catre trecatoru' de strada, sa vaza si asta din urma ce culoare este si nu sa fie nevoit sa se dea 10 metri in lateral ca sa vaza daca poate traversa sau nu. In rest, e bine si frumos in sectoru' 4.

4 comentarii:

  1. Adevarul e ca se poate si mai rau. Sectorul 4 arata cat de cat bine, iar parculetele astea de care zic eu chiar sunt dragalase. Multam frumos de vizita si de coment, Geanina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum vezi, nu sunt mare comentator de bloguri... dar am tinut sa-ti amintesc ca scrii bine! Nu stiu daca TRAIESTI BINE (frustrata esti), da stiu ca scrii chiar bine! Nu-i ashe don Piedone?! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multamim frumos pt compliment, dom' Pamflezist, da' nu ne ridicam la talentu' mneatale. Da' ma bucura mult, mult de tot asa un compliment venit chiar din partea domniei voastre. Multamim de vizita si va mai asteptam cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.