29 iunie 2009

Leguma de mare

I'm back. Plina de regrete. N-as fi zis ca o sa-mi lipseasca asa de tare marea. Abia cand incepusem sa ma "bronzez" si io mai spre negru (ca dupa 6 zile de plaja, de regula, ma "bronzez" doar spre rosu), se suna de plecare.
Dulce a mai fost rutina sejurului astuia: trezire, plaja, masa, somn, plaja, sat de vacanta, culcare. Si tot asa in fiecare zi. Cu o mica abatere in ziua in care intre masa de pranz si somnul de pranz m-am "tras" cu telegondola.
Prea mult nu m-am deconectat eu de la realitatile de zi cu zi - doar de la numaratul caloriilor m-am deconectat, asa ca n-o sa ma supar daca o sa-mi ziceti pt o perioada Dick. Moby Dick, of course.
Cum spuneam, nedeconectata fiind de la ce se intampla prin patrie, din cauza tv-ului din camera de hotel, bagai de seama abundenta de evenimente din saptamana asta: cazu' Ridzi, hotararea definitiva intru plecarea lu' Jiji la Briusel, decesu' lu' regele pop, megaincendiu' de la toweru' din zona armeneasca, intronizarea lu' Vincentiu Ploiesteanu si cel mai de top eveniment al saptamanii, dupa umila mea parere, balacareala dintre Luis si Dan (cu tot cu cele trei ladies din dotare). Eh, sa nu fi fost io asa de oaierles, ce de subiecte de tocat as fi avut intr-o singura saptamana... Da' uite ca nu ma lasa conjunctura. Cu toate astea, cred ca in zilele urmatoare, daca reusesc sa-mi recuperez neuronu' care e inca in vacanta la mare, incurcat printre alge si jucandu-se cu scoicile, o sa-i onorez cu o bagare in seama pe duduia Monica si pe cei doi crai (unul otevist, alalalt kanaldist).
Pana atunci, cateva poze de pe litoralu' d-acilea de la noi. Si in ultima poza e de vazut care ar fi secretul unui sejur reusit in viziunea autoritatilor constantene.



Marea in valuri si-n spume




Se opri drept in balconul meu




Aquamagic, vazut din telegondola




Ce se mai vedea din telegondola; printre altele, si hotelul in care am stat




Telegondola vecina




Apus printre telegondole




O "distractie" din satul de vacanta, zis si Luna Parc - Calypso




A doua "distractie" din Luna Parc - Casa Fantomelor



Si... secretul unui sejur reusit pe malul marii...


...un vin bun si-un prezervativ "de 3 ori mai sigur"

2 comentarii:

  1. Bine ai (re)venit acasa! Ti-am sipsit lipsa prin zona...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am regasit. Da' sa stii ca am lipsit doar in calitate de comentator, ca de citit, va citeam de 4-5 ori pe zi de pe mobil, de-am avut nevoie de 2 cartele de reincarcare de cate 7 euro in decurs de o saptamana.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.