10 iunie 2009

Vand capra


Se plictiseste lumea teribil cand merge cu tramvaiu', bag seama. Motiv pt care incepe sa scrie pe pereti. Asta cica vinde capra. Acu' nush daca o avea succes cu biznisu' asta, nu de alta da' se gandi sa scrie anuntu' in tramvaiu' 41, care circula inspre si dinspre Ghencea. Si e posibil ca oile sa aiba mai multa cautare decat caprele in zona sus-numita.
Scuze pt poza neclara, da' a trebuit sa ma misc extrem de repede ca aveam o jena fata de calatorii din tramvai.
Ma intreb daca numaru' de telefon o fi al propitarului de capra sau al caprei insasi.

6 comentarii:

  1. Fata, ai luat-o la propriu? :D Pai nu la asta se referea... De fapt, e prostitutie mascata! De aci incolo, te descurci... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hauleo, nu ma duse capu' asa departe. Nici la propriu n-am luat-o ca imi place sa cred ca nu-s blonda decat la paru' capului, nu si la creierii capului, da' sincer io ma gandisem ca o fi opera vreunui baetzash care vru sa faca misto sau sa se razbune pe vreo fetitza dintre alea de se ocupa frecvent cu neste treburi imorale si ilegale.
    Multam frumos ca trecusi p-acilea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mare placere am trecut. Poate ca ai tu dreptate si o fi asa, dar eu cred ca anuntul e cat se poate de serios si de aplecat la 90 de grade. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. deja incepe sa ma "inspaimanteze" anuntu' asta. io sper din tot sufletu' sa nu fie atat de serios pe cat este de aplecat la 90 de grade :)). ufff, in ce tara traim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Capra nu răspunde la telefon, neavând digitaţia potrivită. Oricum, eu scriu anunţurile în troleibuz, deoarece încercările prin tramvaie s-au soldat cu puţină clientelă...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Vania
    La metrou ai incercat? Afluenta din subteran ti-ar asigura si clientela necesara, zic io. Multumesc frumos de vizita si de coment.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.