25 martie 2009

De ziua mea

Ziua mea de nastere a trecut ca oricare alta. N-am mers la munca, ceea ce inseamna ca am avut timp de facut curat prin casa. Am mai avut timp de scris pe blog, de stat pe mess, de platit facturi si de primit mesaje de "la multi ani". Spre marea mea bucurie, anul asta, dupa foarte, foarte multi ani, nimeni nu mi-a mai pus intrebarea aia stupida: "Cum te simti la X ani?" Intotdeauna ma straduiam sa dau un raspuns politicos. Cu toate astea, desi raspunsul varia de la an la an, nu putea fi decat in aceeasi masura de stupid: "Mai batrana"/"Mai matura"/"Mai inteleapta". Sa fim seriosi: ziua de nastere e o zi ca oricare alta, cu mica diferenta ca esti bagat in seama mai mult decat in restul anului si unii mai primesc si flori (ceea ce nu e cazul meu). In rest, nu se intampla nimic spectaculos: nu apare pestisorul de aur ca sa-mi indeplineasca trei dorinte, nu ma transform in cel mai bogat sau cel mai destept om de pe planeta, nu-mi cad bani din cer. Ba, chiar am reusit sa-mi fac nervi la banca. Toate lucrurile isi urmeaza cursul firesc, ca intr-o zi obisnuita. In weekend o sa-mi cumpar flori.

4 comentarii:

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.