24 martie 2009

Sunt nervoasa

Ma enerveaza sa nu fiu lasata sa cobor din orice mijloc de transport de catre cei care urca; ma enerveaza sa fiu intrebata de vanzatori ce doresc, inainte de a apuca sa arunc o privire generala; ma enerveaza cand vanzatorii nu au marunt ca sa-mi dea restul si trebuie sa ma duc eu sa schimb; ma enerveaza sa vad functionarele purtand discutii personale la telefon, in timp ce in fata lor asteapta clienti; ma enerveaza cei care ma abordeaza pe strada cu diferite promotii sau cu sondaje; ma enerveaza ca in tara asta nimic nu merge, iar conducatorii nostri pretind ca asa trebuie sa fie si ca e bine cum zic ei, si nu cum zic altii sau cum a fost pe vremea alora de dinaintea lor. Sunt plina de nervi.

2 comentarii:

  1. hm, in fiecare zi e musai sa patim macar o chestie din cate am enumerat eu mai sus. si inca nu mi-au venit in minte toate.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.