09 aprilie 2009

Instructiuni de folosit buda


Nu spun unde am vazut afisu' asta. Institutie importanta. Afisu' exista de foarte mult timp, da' io l-am ignorat total in ultima vreme. Azi mi-a iesit din nou in cale si nush ce mi-a venit sa-i acord un strop din atentia mea distributiva si sa-l recitesc. Dincolo de faptul ca sunt niste reguli de bun simt, care, din cate se pare, nu prea sunt respectate din moment ce a fost nevoie sa fie scrise si lipite pe usi, autorului bag seama ca nu i-a lipsit ingeniozitatea: "Nu va stergeti pe pereti"?!? Omg, oare ce-or fi vazut ochii omului aluia de a fost el in stare sa astearna pe hartie asemenea indemn? Ca sa nu mai zic de modul de adresare: "Doamnelor"?!? E cam dureros. Inteleg ca, in contextul asta, "doamna" e un cuvant golit de semnificatie. O doamna nu se comporta necorespunzator nicaieri, nici macar la buda. (Ei, nu suna intr-un mare fel ultima propozitie?) Din pacate, "doamnele" sunt o specie pe cale de disparitie. Partea trista e ca totul se reduce pana la urma la lipsa de civilizatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.