15 aprilie 2009

Optimism de mica publicitate


Rubricile de mica publicitate de prin ziare abunda in ineptii. Insa, nu-i asa, clientu' nostru, stapanu' nostru. Ce daca scrie tampenii? Omu baga banu', tu ii publici anuntu' si nu-ti pui intrebari cu privire la corectitudinea datelor furnizate in anunt si nici macar la corectitudinea exprimarii. Si nu, corectorii nu intervin in anunturile de mica publicitate din simplul motiv ca anuntul este platit la cuvant. N-ai cum sa prelucrezi sau sa reformulezi un anunt pt ca exista posibilitatea sa nu iti mai iasa numaru' de cuvinte platite de client. Asa ca, daca regina magiei albe/negre/colorate se iesprima intr-un anunt zicand ca "vindeca de potenta"!!! (formulare intalnita de mine), tu o iei de buna pt ca stie ea mai bine decat tine ce zice acolo. Sau daca omu' zice ca achizitioneaza masinile de cusut de azi in 20 de ani (?!?), tu n-ai cum sa-l ajuti nici macar cu o virgula, pt ca sensu' oricum nu s-ar schimba si iesprimarea ar ramane la fel de imbecila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.