02 aprilie 2009

Vad bun la Casa Presei


Fac zilnic drumul de la statia lu' 331 la Casa Presei, da' nu mi-am pus niciodata pana acum intrebari legate de masinile din fata institutiei, care au in geamuri anunturi de vanzare. Si am vazut destule. Astazi insa mi-a atras atentia o utilitara care gazduia ditai anuntu' matrimonial. Oare o fi pus la plesneala sau chiar e autentic? As putea sa sun la nr. de telefon din anunt si sa intreb. Ei, totusi are si curiozitatea mea limitele ei. Da' ma intreb la ce fel de criza s-o fi referind autoru', ca ma indoiesc sincer ca ar fi vorba de criza financiara. Pai nu te insori pe criza. Insuratoarea inseamna femeie, iar femeia inseamna consum si cheltuiala. Sau la asta s-o fi referit individu' cand a specificat "fara obigati"? Adica sa nu-l oblige ("obige", pardon) la costurile suplimentare, care de care mai nejustificate, care sunt mai intotdeauna apanajul domnitelor contemporane. Sau sa fie vorba de vreo criza hormonala?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.