05 aprilie 2009

Fernando






Nume: Wayra
Prenume: Fernando Jose
Varsta: cica vreo 33 - 34 ani
Sex: de 7 ori pe saptamana. Just kidding. Masculin
Locul nasterii: Peru, Lima
Activitate: membru al formatiei Wayra, alaturi de Henry Rivera, canta muzica cu influente incase si orientale
Daca fisa de cadre nu va spune nimic, nu inseamna ca nu-i cunoasteti. In mod sigur i-ati vazut si auzit cantand in fata magazinului Unirea sau, mai nou, in Herastrau, la pavilionul H. Sunt cei doi "indieni", unul cu pene in cap - Henry -, celalalt cu pene la coada (asta cand apare cu coada) - Fernando. Fetele sunt moarte dupa Fernando. Si eu m-am oprit odata sa-i ascult in fata la Unirea, da' nu mi-a atras atentia niciunul din ei in mod deosebit. Acu' vreo cateva zile am gasit pe un blog niste dezbateri serioase referitoare la cei doi, mai cu seama la Fernando, dezbateri legate de probleme vitale cum ar fi: daca Fernando are sau nu prietena, cu cate fete din Romania s-a culcat, care este varsta lui reala, cum se protejeaza si, bineinteles, de ce BTS-uri sufera. Probabil ca, daca fetele care discutau pe blogul ala ar fi fost fata in fata, ar fi iesit cu scantei, cu ciufuleli si cu penele din coada lu' Fernando smulse.
Azi ma dusei sa ma plimb prin Herastrau. Nu ca sa-l vad pe Fernando, ci pt ca era tare frumos afara si nu ma lasa inima sa stau in casa pe asa o vreme. Asa ca, daca tot ajunsei prin zona, zic sa ma duc sa-i ascult si pe "indieni" si sa-l scanez mai bine pe Fernando. N-am sa-l descriu acum pe Don Juan de Peru, va las sa vedeti pozele si videoclipul de pe YouTube. Sa zicem ca e un tip ok. Muzica lor insa face toti banii.
Dar sa rezum ce-a fost acolo:
Ce am vazut: doi "indieni" care cantau frumos si se miscau adecvat (imi place cum danseaza Fernando, e de-acolo) si o gasca masiva de fane care dansau lasciv salsa pe muzica indiana.
Ce am auzit: o muzica buna, indiana si spaniola, o voce buna (a lui Fernando, ca Henry e mai mult cu tobele) si nelipsita voce din off, ce se vrea a fi spirituala, da' nu mai e de mult, care intreaba: "Da' Florin Salam cand canta?"
Ce am aflat: de la piti... fanele din vecinatatea mea am aflat ca Fernando nu pleaca de la nicio reprezentatie cu mana goala. Nu se indura fetele sa-l lase asa, de izbeliste. Asa ca primeste ori o pereche de chiloti de la vreo admiratoare cu ganduri curate, ori o ciocolata de la cate un pusti, ori un porumb fiert, asa, ca sa simta omu' ca a venit in tara de oameni ospitalieri.

3 comentarii:

  1. eu inteleg k esti frustrata,dar te rog frumos sa ti gasesti alte subiecte de critica si comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai daca as cauta, probabil ca as gasi alte subiecte, dar eu nu am timp sa caut si atunci comentez cam tot ce-mi iese in cale si consider ca merita atentia mea. si in fond, mie nu mi se pare ca am scris urat despre fernando. dimpotriva, am zis ca mi-a placut ce am auzit. citez din mine: "muzica lor insa face toti banii." multam de vizita si de coment.

    RăspundețiȘtergere
  3. ei da, nici mie nu imi plac unele fete de acolo...

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
» Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
» Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
» Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.
» Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
» Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.